21 Haziran 2015 Pazar

Yüzük takan erkeklerin kıymete binmesi

bütün iyi erkeklerin parmağında yüzük olmasından kaynaklanan bir durumdur. ortada bir kıymetlenme bahsi varsa da, yüzük takan erkeğe karşı sevgilisinin gösterdiği kıymettir. diğer türlü, yabancı gülüşlerin gösterdiği kıymet, ne yüzük takan erkeği ne de bir başkasını ilgilendirir. zaten yüzük takan erkekte, o yüzüğün kutsallığını önemseyerek ilişkisine gerekli değeri gösterdiği takdirde, yüzüğü ithaf ettiği sevgilisinden başka hiçbir ilgiye değer göstermeyecektir.

yalnız buradaki " iyi erkek " kavramına dikkat etmek gerekiyor.

ne yazık ki bazı bayan güruhunun iyi hoş ölçütü; aman ne kadar karizma bir çocuk, ne kadar etkileyici gibi basit bir tutumdan öteye gidemiyor. onlar için hoşlanma sadece dış ölçütlerden ibaret olduğu için, bu yapmacık hoşlantıları kendilerinin üzülüp bozulmasıyla sonuçlanıyor, eksik düşüp parçalanıyorlar. sonrasında tekrar kendisinin en zor anlarında yanında olan dost olarak gördükleri erkeğin yanına gittiklerinde; omuzlarında ağlanılan bu şahıs, fark edileceği günü beklemeye koyuluyor ve bu bayanlar için sadece dosttan öteye gidemiyor. sen bana fazla iyisin, arkadaş olarak çok seviyorum deyip savuşturuyorlar. iyi yanlarıyla değerlendirilmeyip, sürekli gözünün üzerinde kaşın var gibi saçmasapan sebeplerden eksik bırakılıyorlar. derken bahsi geçen iyi erkek modelimiz, kendisi gibi iyi bir bayanla karşılaşınca, ilişkileri hiç bitmiyor. aşklarını yüzükle şereflendiriyorlar. erkeği sadece dış görünüşüyle nitelendirmeyip gerçek bir hissiyat arayan kadın bu anlamlı ilişkiden kendilerine yaşanabilir bir hayat bulurken, karizmatör gönüllüleriyse diğer bandrollerine erkeklerini kaptırıyorlar tabi. biz neden aşık olup sevilemiyoruz diyorlar akabinde.

yani anlayacağımız üzere; 

kimi bayanlar erkeği sırf karizmatör oldukları için sevmezler. kendisini yaralarından tanıyan, değer veren, ömür boyu taşıyabilecek sadakatte olan erkeğe gönül verirler. işte bu sevi gerçek ve anlamlı, yıllarca sürdürülebilen bir sevidir. bir çok aşk yığını arasında böyle bir sevgiyle karşılaşınca da, ilişki karşılıklı saygı ve anlayışla büyür, güven ve sadakatle de birleşince parmaklara sevgilerini saracak yüzük konuverecektir.

çünkü yüzük takılan erkek, sevgilinin en kıymetlisidir. erkek içinde uğruna yüzük takma hassasiyeti gösterdiği sevgilisinden başka göz kaptırılacak bir renk yoktur. bu etkileşimin dışında kala bayansa, zamanında burun kıvırdığı erkeğin elindeki yüzüğü görünce, hayıflanır, dövünür. iyi erkekler yüzükle taçlandırılıyor diyerek hiç hakları olmadıkları halde çemkirirler. 

oysa yıllar önce aynı erkek kendileri tarafından ellerinin tersiyle bir kenara itilmiştir..


1 yorum:

  1. Merhaba ben Metehan azgın bayanlar arayın tanışalım sonrası malum yani artık yüzünüz gülsün mutlu olun yalnız gizlilik şartıyla azgın Metehan sizi kalın vede büyük yaragıyla sizi sekse doyursun uzun lafın kısası arayın tanışalım 05358520456 iç anadolu bölgesi

    YanıtlaSil

biraz müzik lütfen